Cobra Puma håller tummarna

Lexi Thompson.

Cobra Puma håller tummarna

Nu drar damernas US Open i golf igång i Alabama. Bland annat med toppspelaren Lexi Thompson. Svenska Martina Edberg gör sin första tävling. Båda finns med i Cobras stall.

Publicerad

Huvudämnet och det viktigaste är naturligtvis spelet på banan, men om någon skulle tro att Lexi Thompsons kläder har åkt på av en slump, så gissar ni fel. Hon har en hel färgkodad kollektion från Cobra Puma för helgen. Under fredagen kan man, enligt uppgifter till Sportfack, till exempel få se henne spela i en modern kamoflaugeinspirerad kjol som går i blåa toner.    
Lexi Thompson spelade sin första US Open redan som 12-åring, och det här blir hennes tolfte start i tävlingen. Hennes svenska Cobra-kollega Martina Edberg gör majordebut och slår ut 21.32 torsdag kväll. Tävlingen sänds på Viasat. Det är säkert många svenska tummar som kommer vitna av trycket under tävlingsdagarna. 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

8 kommentarer

Fredrik: Butiksanställda är väl bara en kostnad i dessa tider och ju mer erfarenhet och kunskap ju dyrare är dom så då är det ju behändigt att kunna göra sig av med dom på detta sätt. Ungefär som man tar...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842