Fjällräven bäst på hållbarhet

Fjällräven bäst på hållbarhet

Listan över de varumärken som konsumenterna associerar med hållbarhet har presenterats i den årliga undersökningen Sustainable Brand Index. Fjällräven tog förstaplatsen.

Publicerad

Varje år får svenska konsumenter värdera hur de uppfattar företagens hållbarhetsarbete i undersökningen Sustainable Brand Index. I kategorin "Kläder & skönhet" placerar sig Fjällräven på förstaplats, Naturkompaniet kommer på tredje och Haglöfs på fjärde. Totalt ingår 900 varumärken från Sverige, Norge, Danmark, Finland och Nederländerna och undersökningen baseras på åsikter från 40 000 personer (i Skandinavien). Här är de övriga sport- outdoorföretagens placeringar på topplistan:

Stadium, 7.
The North face, 10
Intersport, 12.
Nike, 14.
Team Sportia, 15.
Houdini, 16.
Adidas, 19.
XXL, 20.
Puma, 25.
Decathlon, 26.
Reebok, 31.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Uniqlo släpper OS-plaggen: så ser de ut

2 kommentarer

Kalle: Ja men herre min.. vad tamt! Men det här är alltid kul... https://www.expressen.se/sport/satt-betyg-pa-de-varsta-os-kladerna/

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842