Warberg väljer Salming som partner

Warberg väljer Salming som partner

Innebandygiganten Warberg IC/IBF väljer Salming som ny Guldpartner för klubbor, skor och målvaktsutrustning.

Publicerad

Föreningen Warberg IC/IBF med fyra SM-herrguld på hyllan satsar hårt på sin ungdomsverksamhet, bland annat med turneringen Warbergsspelen och Warbergslägret. Nu har de valt Salming som leverantör av skor och klubbor.
- Vi på Salming är supertaggade att rulla igång samarbetet, på flera plan, det sportsliga och affärsmässiga och inte minst genom den personliga kopplingen då jag tillsammans med Jonas Klavberg (vice ordförande Warbergs IC/IBF, reds anm) var med och grundade föreningen för snart 33 år sedan. Det känns lite som att komma hem, säger Tomas Solin, VD Salming Sports AB.
Enligt Warbergs marknadschef Magnus Svensson innebär samarbetet en nystart för klubben och möjlighet till bra affärer för båda parter.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Mizuno lanserar ny teknik för sina sportskor

1 kommentar

Björn: Desperata?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842