Fler systrar i bergen

Fler systrar i bergen

Från och med i år har sko- och kängvarumärket Meindl inlett ett samarbete med outdoorbyrån Systrar i bergen. Båda parter vill slå ett slag för ett friluftsliv utan prestation.

Publicerad

Meindl Sverige, Moxter AB, gillar outdoorbyrån Systrar i bergen och systrarna verkar gilla Meindl. Tillsammans vill de arbeta för ett inkluderande friluftsliv, gärna med fler kvinnor.
- Det var vi som introducerade kvalitetskängorna Meindl för den svenska marknaden för snart 30 år sedan och hittills har kunderna framför allt upplevt våra tuffare jakt- och trekkingkängor. Med det nya samarbetet ser vi nya vägar att nå en målgrupp där outdoor handlar mer om upplevelsen, det sociala, familjära och glada. Värden som är väldigt mycket Meindl, säger Anna Rahm, Moxters vd, i ett pressmeddelande.
Systrar i bergen grundades 2015 och tanken från början var att anamma ett kvinnligt perspektiv på skidåkning och outdoor.  
Under sommarens och höstens olika vandringsresor kommer Systrar i bergens guider att vandra i Meindl-kängor utvalda för deras dagsturer. Meindl Sverige har tillsammans med guiderna valt en gemensam favorit för både nordiska fjäll och Alperna, nämligen storsäljaren Kansas Lady GTX.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Uniqlo släpper OS-plaggen: så ser de ut

2 kommentarer

Kalle: Ja men herre min.. vad tamt! Men det här är alltid kul... https://www.expressen.se/sport/satt-betyg-pa-de-varsta-os-kladerna/

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842