Intersport årets e-handlare

Intersport årets e-handlare

Intersport har målet att skapa en friktionsfri köpupplevelse. Och uppenbarligen har de träffat rätt. De har fått utnämningen Sveriges bästa e-handlare 2018.

Publicerad

Ordet "sömlöst" har verkligen seglat upp som ett modeord. Det verkar Intersport ha tagit till sig i sitt arbete med att skapa en friktionsfri övergång mellan online och butik. Nu har de fått lön för mödan och har fått utnämningen Sveriges bästa e-handlare 2018, efter en omröstning som lanserats av sajten Ehandel.se.
- Vi gratulerar Intersport till titeln. Företaget har genomfört flera satsningar på sin e-handelsverksamhet och det är roligt att se att det har uppmärksammats även av kollegorna i branschen. Vi på Ehandel.se ser fram emot att följa Intersport på deras fortsatta resa i e-handelns spännande värld, säger Johanna Allhorn, chefredaktör på Ehandel.se.
Intersport får bland annat beröm för sajtens hastighet, utformningen av sajten i mobilen och att det överlag är väldigt smidigt att handla och betala på intersport.se. 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Uniqlo släpper OS-plaggen: så ser de ut

2 kommentarer

Kalle: Ja men herre min.. vad tamt! Men det här är alltid kul... https://www.expressen.se/sport/satt-betyg-pa-de-varsta-os-kladerna/

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842