Meindl öppnar konceptbutik i Östersund

Sara Hörnfeldt från Moxter AB botaniserar runt bland hyllorna i nya butiken.

Meindl öppnar konceptbutik i Östersund

Sko- och kängvarumärket Meindl har slagit upp dörrarna på en ny konceptbutik i Östersund, bara ett stenkast från Lillänge handelsplats där redan Intersport och XXL har butiker.

Publicerad

Lagom till vandringssäsongen har Meindl etablerat sin konceptbutik i Moxter AB:s lokaler. Här finns redan Meindls Sverigelager samt en rad andra högkvalitativa varumärken inom frilufts- och yrkesliv, som Moxter har agenturer för. Med närheten till både fjäll och skog och med en tydligt frilufts- och jaktintresserad befolkning är Östersund en genomtänkt placering av konceptbutiken, menar Meindl. Och kanske får de även viss draghjälp från kunderna som ofta besöker näraliggande Landbys Jakt och Fiske.
Butiken kommer även erbjuda kunderna service som kängvård och sulbyte.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Rösta på dina favoriter!

1 kommentar

Lena: jag har ingen kommentar.

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206