Tobias Karlsson frontar Salming

Tobias Karlsson flankerad av Salminggänget Mattias Andersson och Thomas Nord.

Tobias Karlsson frontar Salming

Den svenske handbollsstjärnan Tobias Karlsson, som till vardags spelar i tyska SG Flensburg-Handewitt, blir ny Salming Ambassadör.

Publicerad

Vänsternian, som bland annat varit med och vunnit OS-silver i London 2012, har skrivit på ett tvåårsavtal med hårdsatsande Salming. Thomas Nord, creative director på Salming, är riktigt nöjd med värvningen, av flera skäl.
- Tobias har förutom sina meriter och spelsinne en värdegrund som passar oss och varumärket Salming perfekt, jag tänker naturligtvis på hur han stod upp för tjejernas lika landslagsersättning men också mänskliga rättigheter i allmänhet och hbtq-frågan i synnerhet. 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Intersport stänger sju butiker

24 kommentarer

Baffen: När ska övriga handlare fråga efter samma storlek på rabatt som leverantörer "stöttar" bolag i rekonstruktion? Klart jag förstår leverantörer - mina tidigare arbetsgivare - att man vill...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842