Silvas tredje ben

Silvas tredje ben

Pannlampor och kompasser är Silvas två huvudben. Tredje benet ska bli väskor av olika slag och nu i vår lanserar de vätskeryggsäckar och vätskebälten.

Publicerad

Strive Light är en löparryggsäck med låg vikt, många små fickor och plats för en vätskeblåsa på upp till 2 liter. För de som föredrar att springa med vätskebälten finns Distance Light 3, som har smarta hållare för flaskorna, självstängande munstycken på flaskorna och hållare för lampa om du springer i mörker.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Gear of the year 2018 – 6 värdiga vinnare!

1 kommentar

magnus larsson: Grattis allesammans! The Bootfitter - wow cool grej!

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842