Nikes tjejsatsning

Nikes tjejsatsning

När Nike gör något nytt ska du kolla in vad det är de gör. Deras senaste grepp heter Nike Unlaced och är en sneakerdestination för enbart kvinnor.

Publicerad

Nike Unlaced hjade premiär som en pop-up i samband med modeveckan i Paris och planen är att konceptet ska dyka upp på olika platser och även på nätet.

I Nike Unlaced kommer det att finnas fler modeller av sneakers för tjejer, där kommer att finnas speciella colabs och där kommer att finnas mindre storlekar av klassiker som Nike Air Force 1 och Air Max så att även tjejer kan skaffa dem. Det går även att boka in möten med gäststylister för att få till rätt stil.

Läs mer om projektet här.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

JO Sport tar över Blizzard och Tecnica

1 kommentar

LARSA: Vilken gång i ordningen är det som JO blir alpinleverantör igen sedan starten? Alla handlare ser igenom ”ännu en satsning” på nya alpinvarumärken som med all sannolikhet kommer upphöra att tas över...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842