Puma passerade 4 miljarder euro

Puma passerade 4 miljarder euro

Efter en tillväxt på 14 procent för helåret 2017 passerade Puma för första gången 4 miljarder euro i omsättning. Den totala omsättningen landade på 42 miljarder kronor.

Publicerad

Europa var den marknad som gick bäst (+19,1 %), och försäljningen i deras egna kanaler – 703 butiker och e-handel – ökade med 22,9 procent och står nu för 23,2 procent av Pumas totala försäljning. Den kategori som ökade mest var skor, och där var det löparskor och trendiga sneakers som ökade mest. Skor med snörsystemt Netfit har varit en stor succé enligt Puma.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

8 kommentarer

Fredrik: Butiksanställda är väl bara en kostnad i dessa tider och ju mer erfarenhet och kunskap ju dyrare är dom så då är det ju behändigt att kunna göra sig av med dom på detta sätt. Ungefär som man tar...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!



Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842