E-Wheels gör din pushcart till en elvagn

E-Wheels gör din pushcart till en elvagn

Försäljningen av elvagnar ökar för varje år. Nu kommer ett alternativ där du kopplar en elmotor till din vanliga golfvagn.

Publicerad

I vår kommer den kanadensiska innovationen Club Booster e-Wheels till Sverige. Målgruppen är golfare som börjat snegla på eldrivna bagvagnar men som av någon anledning inte tagit steget.

Club Booster e-Wheels kan beskrivas som en eldriven bakaxel (eller framaxel). Den tillverkas i olika storlekar och ska passa alla existerande pushcartmodeller på marknaden – inklusive ClicGear, Sun Mountain och Bag Boy. Det tar ungefär fem minuter att förvandla en pushcart till en elvagn. E-Wheels ska dessutom vara enkel att montera.

Enheten väger 10 kilo och styrs av en fjärrkontroll. Ett fulladdat batteri håller för 27 hål. Och batteriet ska vara av segt virke. Om elmotorn används en gång i veckan beräknas livslängden vara 10 år. E-Wheels har sex förinställda hastigheter och topphastigheten är 12 kilometer i timmen. En farthållare stoppar vagnen om den kommer mer än 100 meter ifrån brukaren. 

E-Wheels släpptes i Kanada i höstas och sålde snabbt mer än 2 000 enheter. Även i USA har de sålt bra (via Proactive som är Clicgears distributör i USA). Den första leveransen till Europa kommer att ske i mitten av april 2018 och distributör i Norden är Easygreen. Priserna kommer att ligga mellan 5 995 och 6 500 kronor.

E-Wheels passar till följande vagnar: Clicgear 3-hjulingar, Clicgear 8.0, Rovic (alla modeller), Sun Mountain Speed Cart, Sun Mountain Micro Cart, Bagboy Quad, Bagboy Tri-Swivel, Caddytek (alla modeller), Alphard Duo Cart och snart även Max-vagnarna.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

7 kommentarer

Gammal leverantör: Ja, vad hände egentligen? Många anställda med både kunskap och erfarenhet fick gå, vad är sanningen om varför dom fick gå?? Intersport har därefter inte direkt gått bättre,snicksnacka pratet om...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842