Bäst på Ispo: Merrell Thermo Rogue

Bäst på Ispo: Merrell Thermo Rogue

Merrells senaste vandringskänga, Thermo Rogue, tar vandringskängan rakt in i framtiden. Det är en superlätt och samtidigt extremt tålig känga för höst- och vintervandringar.

Publicerad

Om vi börjar med utsidan så består den av bombsäkert tyg som är minst lika stryktåligt som skinn, men betydligt lättare. Innanför yttertyget är kängan fodrad med Primaloft Aerogel, en isolering som är inkapslad för att bli i princip vattentät. Och självklart väldigt varm. 

Sulan till sist har Arctic Grip Dura som ger fäste på is och snö utan att behöva använda dubb. Thermo Rogue finns i två olika höjder, på bilden syns den höga.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Rösta på dina favoriter!

1 kommentar

Lena: jag har ingen kommentar.

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206