Bäst på Ispo: Cake Kalk

Bäst på Ispo: Cake Kalk

Stefans Ytterborns nya satsning, elmotorcykeln Cake, har visats upp för världen. Kolla in Kalk som egentligen inte är en motorcykel.

Publicerad

På samma sätt som en kajak mer är en outdoorpryl än en båt, så är Cake Kalk egentligen inte en elmotorcykel. Visst ser den ut som en crosshoj, men hjulen är större och smalare, och vikten är bara hälften av en motorcykels. Eldriften gör att den inte har några växlar, eller koppling, så det handlar bara om att gasa, styra och bromsa. Det här är som en skoter för sommaren.

De som har provat säger att det är som att åka på en downhillcykel i full fart. På plan mark. Det ska vara oerhört enkelt och lika beroendeframkallande. Batteriet räcker i runt 80 kilometer, och topphastigheten ligger på 80 km/h. Serieproduktionen startar senare i år, och förbeställningarna är redan igång. Vi kunde inte vara mer nyfikna på att prova.

limited edition cake KALK motorcycle is an electrified off-road conquerer from designboom on Vimeo.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

ISPO Award 2019 avgjort – svenskt guldregn fortsätter

4 kommentarer

Björn: @robban den dealen har inte gått igenom

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842