Salming vinner Ispo Award Gold

Salming vinner Ispo Award Gold

Salming har vunnit ett av de finaste priser som en sportprodukt kan få. Deras vinterlöparsko iSpike vinner nämligen Ispo Award Gold.

Publicerad

Det är snart dags för Ispo – världens största sportmässa – och nu har vinnarna av Ispo Awards presenterats. Ispo Awards delas ut i sex kategorier och i varje kategori utses en produkt som bäst i segmentet och får utmärkelsen Ispo Award Gold.

I år är det svensk seger i kategorin Hälsa & Fitness, då Salmings nya sko för vinterlöpning, Salming iSpike, tar hem priset. Ispike bygger på Salmings trailsko Trail 5, men har försetts med dobbar av en blandninga av volfram och kolfiberatomer för att skon ska greppa på packad snö och is. Sulan har de tagit fram ihop med Vibram, och skon väger in på 268 gram.

– Vi är jätteglada och ödmjuka över att få en så fin branschutmärkelse, och den befäster vår inställning att utveckla "no nonsene products for no nonsense people", säger Salmings designchef Thomas Nord. All produktutveckling som tänjer på gränserna handlar om detaljer, den senaste tekniken och ett bra lagarbete. I det här fallet omfattar lagarbetet även samarbetet med Vibram och deras Litebase-sula.

Närbild på den nya Vibramsulan och dobbarna.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

"Förälskad på avstånd" Sportfack har pratat med XXL:s nye vd

8 kommentarer

Till Mattias: Nej, E - handeln var här innan extra priser från XXL. E-handeln är den stora anledningen till prisreduktion. Den digitala handeln och konsumenternas handelsfrihet är den stora anledningen till att...

Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842