Tenson knyter till sig Sandra Näslund

Tenson knyter till sig Sandra Näslund

Tenson sponsrar sedan länge det svenska skicrosslandslaget, och sedan några år även Victor Öhling Norberg med ett individuellt avtal. Nu utökar de satsningen på skicross genom att individuellt även sponsra det svenska OS-hoppet Sandra Näslund.

Publicerad

Avtalet med Sandra innebär att Tenson nu sponsrar både den manliga och kvinnliga världsmästaren i skicross, eftersom Victor och Sandra båda blev världsmästare 2017. Sandra leder just nu världscupen och Victor ligger elva bland herrarna. Båda två är stors OS-hopp för Sverige.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Burton Step On

2 kommentarer

Johannes Wikström: Hi Niall, you can just order them through burton.com :)

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842