Pumas Hawaiikollektion

Pumas Hawaiikollektion

Just nu spelas årets första PGA-tävling: Sentry Tournament of Champions på Hawaii. Som en hyllning till den släpper Puma Golf en Hawaiinspirerad kollektion.

Publicerad

Kollektionen är framtagen ihop med Pumas ambassadör Rickie Fowler och har design hämtad både från Hawaii och Japan varifrån Rickies pappa kommer. 

Kollektionen kallas för Aloha, och det mest framträdande plagget är helt klart den blommiga Hawaiiskjortan i vitt och blått. Samma mönster återfinns lite mer diskret även på keps, skor, shorts och pikéskjortor.

Roligt alternativ till vanliga golfkläder, synd bara att det inte är shortsväder i Sverige just nu.

Rickie verkade gilla kläderna. Efter första dagen ligger han delad fyra, två slag efter ledaren.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

JO Sport tar över Blizzard och Tecnica

1 kommentar

LARSA: Vilken gång i ordningen är det som JO blir alpinleverantör igen sedan starten? Alla handlare ser igenom ”ännu en satsning” på nya alpinvarumärken som med all sannolikhet kommer upphöra att tas över...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842