Två sponsornyheter

Två sponsornyheter

Sergio Garcia har bytt klubb- och bollmärke, och CCM firar 40 år ihop med Djurgården Hockey.

Publicerad

Callaway // Sergio Garcia
Den regerande Mastersmästaren Sergio Garcia har bytt klubbor och boll. Från och med årsskiftet spelar han med Callaways utrustning.
Sergio har valt att spela med en Epic driver, Apex järnklubbor, Mack Daddy 4 wedgar, Odyssey putter och Chrome Soft boll.

CCM // Djurgården Hockey
CCM och Djurgården har förlängt sitt samarbete i ytterligare fem år, vilket gör att de kommer att kunna fira 40 år tillsammans. Första avtalet skrevs redan 1983, så det här samarbetet tillhör nog de längre i svensk sporthistoria.
– Som marknadsledande inom svensk hockey är det viktigt att jobba med de bästa lagen, de som inspirerar flest spelare. De som jobbar med bredd, dam, ungdom och med nyrekrytering. Det gör de genom att ha bra spelare och driva integrationsprojekt som "Ishockey för alla" där vi är en stolt partner, säger Robert Zaring marknadschef på CCM.

  • Företagsinformation från Sportregistret
  • Företag: CCM Hockey AB
  • Telefon: 08-522 352 00
  • Verksamhetsinfo: CCM Hockey AB tillverkar och säljer produkter för ishockey, bandy, issport, mm. Företaget har huvudkontor i Solna och lager i Malung. Försäljningskontor med permanent utställning finns i Malung, Stockholm (08-522 35 200), Göteborg(031-719 47 10). Leveranser året runt från lager i Malung.
On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

2 kommentarer

Insatt: XXL har tappat momentum och går bara efter netton och dealer med låg risk men har helt glömt bort produkt och varumärken. Tror XXL har en väldigt svår framtid om de fortsätter på inslagen linje....

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842