Garmin med ett års batteritid

Garmin med ett års batteritid

En sak med digitala prylar som är ganska frustrerande är deras dåliga batteritid. Stora skärmar och gps-funktioner gör att de måste laddas titt som tätt. Garmin har därför tagit fram en klocka med ett års batteritid.

Publicerad

Garmin har förstått att för vissa är enkelhet viktigare än en massa funktioner och därför har de tagit fram en aktivitetsmätare som bara mäter det grundläggande som antal steg och stillastående perioder. Vivofit 4 har en liten färgskärm, minimalistisk design, en batteritid på ett år och kan kopplas till en mobiltelefon för de som vill utöka med fler funktioner.

Vivofit 4 finns i vitt och svart och är väldigt nätt i storleken.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Black Diamonds stavar tog storslam i Råd & Rön-test

1 kommentar

Sven Blomqvist: hej var kan få sercise på Black diamond stavar MVH Sven 070 813 96 66

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842