Fanny Tham till Isbjörn

Fanny Tham till Isbjörn

Isbjörn of Sweden har anställt Fanny Tham som ny säljansvarig för Tyskland, Schweiz och Österrike. Fanny kommer även att vara inblandad på den svenska marknaden, och hon tillträder den 1 december.

Publicerad

Fanny kommer närmast från Addnature där hon har arbetat som inköpschef.

– Barn och funktionskläder är mitt stora intresse. Det ska bli oerhört spännande att få arbeta med det bästa varumärket på marknaden, och som har miljö och hållbarhet i fokus samt erbjuder samma kvalitet och funktionalitet som hos kläder för vuxna. Det kan inte bli bättre, säger Fanny.

– Vi är otroligt glada för den här rekryteringen. Fanny har en gedigen erfarenhet av både branschen och Isbjörn som varumärke. Hon kommer att tillföra mycket med sin kunskap inom inköp, logistik, ledarskap och service, liksom hennes stora intresse för barn och funktionskläder, säger Maria Frykman Forsberg, vd för Isbjörn of Sweden.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842