Daily Sports blev Årets Sportleverantör

Ulrika Skoghag och Pernilla Sandqvist. Foto: Mikael Gustavsen

Daily Sports blev Årets Sportleverantör

Flera sportföretag var nominerade i Habits Modegalan, och när galan var över var det två sportföretag som hade utsetts till vinnare. Daily Sports och Aim'n.

Publicerad

Daily Sports blev Årets Sportleverantör med motiveringen: "Med ett inkluderande förhållningssätt till målgruppen och stor förståelse för återförsäljarnas behov har årets vinnare skaffat sig en ledande position i sin nisch. Årets Sportleverantör är en lagspelar som kombinerar skarpt affärstänkande med stort hjärta."

– Jag ser det här som ett kvitto på att vår 20-åriga satsning på kvinnliga golfare och motionärer verkligen fungerar. Samtidigt är jag oerhört stolt över att få leda ett företag med så många duktiga medarbetare, säger Daily Sports vd Ulrika Skoghag. Att vi får det här priset visar också att vi jobbar med en stor portion lyhördhet mot butikerna. Vi ser arbetet med dem som ett samarbete där man får både ge och ta för att nå målen.

Den andra sportvinnaren var fitnessmärket Aim'n som utsågs till Årets Nykomling. Med sin unika design och höga funktion har de snabbt etablerat sig som ett efterfrågat träningsmärke.

Robin Mostacero och Tekla Acs från Aim'n. Foto: Mikael Gustavsen

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Tretorn gör jackor av skräp

1 kommentar

Samuel: Tretorn levererar alltid!

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmont.se.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842