Löpning med på Outdoor Messe

Outdoor Messe i Friedrichshafen fortsätter att ha med running-segmentet i sitt utbud. Förra sommaren var löparprodukterna med för första gången som ett eget segment och satsningen blev en succé.

I och med att trailrunningtrenden vuxit har löparskor funnits i många montrar redan under några år på världens största outdoor-mässa i Friedrichshafen i södra Tyskland. Andelen varumärken har också ökat och därför beslöt mässledningen i Friedrichshafen att inkludera running-segmentet i mässan förra sommaren. Satsningen uppskattades såväl av utställare som av besökare och därför fortsätter Outdoor Messe att ha löparsegmentet med även nästa år.

Precis som förra sommaren kommer det att finnas ett speciellt Running Center på mässan där föreläsningar och trender kan presenteras. Även Outdoor Run & Trail Summit som arrangerades i samband med mässan kommer att få en uppföljning nästa år. Längre handlar det inte heller bara för varumärkena att visa upp sina trailskor utan löpning i allmänhet kommer att få mera plats i montrarna.