Vans ökar med 28 procent och gör colab med The North Face

Vans ökar med 28 procent och gör colab med The North Face

Vans fortsätter att växa. Årets tredje kvartal innebar en tillväxt på hela 28 procent och gör märket störst av Vf Corps alla sportmärken.

Publicerad

Det går riktigt bra för Vans just nu. Försäljningen det tredje kvartalet ökade med hela 28 procent. Europa gick allra bäst – där var ökningen hela 42 procent. Även den egna e-handeln går riktigt bra, där var ökningen 60 procent.

Enligt Vans är det främst modellen Old Skool som sålt bra, plus att lanseringen av nya, och lite dyrare, Ultra Range har gått klart över förväntan med en 50-procentig genomförsäljning redan första månaden.

Vans har ju gjort en hel del colabs med andra varumärken de senaste åren, nu gör de ett med systerföretaget The North Face. Båda märkena ingår i Vf Corp., och i samarbetet ingår vinterversioner av Vans skor Old Skool och Sk8-Hi, samt Vansdesignade varianter av The North Faces duffelbag och ett par jackor.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Intersport stänger sju butiker

10 kommentarer

LARSA: Beslutet att Taberg sälj-marknad och ekonomi togs av dåvarande styrelse och kort därefter fick Fredrik J lämna över VD stolen till Ekonomidirektören Nils-Olof Ehrstedt som ännu kortare därefter...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842