Ny vd för Jackson Hole

Outdoorkonfektionsföretaget Jackson Hole har rekryterat en ny verkställande direktör. Det är amerikanen Benjamin Tallmadge som ska ratta företaget tillsammans med försäljningschefen Claes Carlsson.

Det osannolika med rekryteringen av Benjamin Tallmadge är att han är uppväxt i Jackson Hole, i Wyoming. Han och Claes Carlsson kom i kontakt med varandra av en slump och nu jobbar de redan ihop.

– Han kommer att hjälpa oss med kontakter i Jackson Hole. Han har också koll på att vi ligger rätt med våra kollektioner utifrån de plagg som man använder där, berättar Claes Carlsson, som är både grundare och försäljningschef för Jackson Hole.

Företaget har också gjort en målgruppsdefinition utifrån de erfarenheter de haft av sin kollektion Jackson Hole Originals. Det har nämligen visat sig att plaggen har attraherat speciellt hästfolk, hundägare och jägare. Därför riktar sig företaget nu till dessa tre kundgrupper.

Företaget har också i dagarna öppnat en pop-up butik i Betapassagen i NK-huset i centrala Stockholm. Där kommer man att visa upp hela sin kollektion.

– Vi kommer att använda lokalen både som butik, showroom och kontor. Vår målsättning är att vara kvar där ändå fram till jul, berättar Claes Carlsson för Sportfack.

Företaget fortsätter också med att lansera varumärket både i Finland och Norge. Dessutom har man en förhoppning om att öppna en pop-up butik i självaste Jackson Hole. I de planerna kommer den nye vd:n Benjamin Tallmadge att vara till stor hjälp.