Bosse Hylander till Tenson 

Bosse Hylander till Tenson 

Tenson förstärker varumärkessidan genom att anlita  Bosse Hylander som ny presskontakt. Bosse var under 10-talet år press- och PR-chef hos Didriksons, och hamnade då fyra gånger på tidningen Kings lista över de 100 mäktigaste inom svenskt herrmode. 

Publicerad

Nu är Bosse inte den enda rekryteringen för att stärka Tenson som varumärke. Sedan tidigare har de värvat Karin Plonaitis som Brand Manager. Karin har en lång erfarenhet från modevärlden, och kommer senast från Panos Emporio.

– Vi är väldigt glada att vi kan knyta Bosse till Tenson. Vi får full tillgång till hans omfattande nätverk på mediesidan, inte minst inom modepress. Han blir också en viktig resurs i vår varumärkesutveckling där han kommer att arbeta nära vår nya Brand Manager Karin Plonaitis, säger Tensons VD Johan Lövqvist.

Bosses uppdrag för Tenson är konsultbasis. Parallellt fortsätter han med det pågående press- och PR-arbetet för Treksta Footwear Scandinavia och Wiges AB.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Ny landschef för Stadium utsedd

1 kommentar

Wayne: Åsa är helt enkelt fantastisk. Så stolt över min fd BC.

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842