Nominera till Gear Of The Year

Nominera till Gear Of The Year

Det är dags igen att nominera dina favoriter bland varumärken och produkter till Sportfack Gear Of The Year.Vadvar bäst i år? Fundera och nominera – det tar bara en minut.

Publicerad

De som gör ett bra jobb ska hyllas och uppmärksammas. Därför är det nu dags för dig att nominera dina favoriter inom varumärken och produkter för årets som gått. I kategorierna Årets Produkt, Årets Innovation, Årets Varumärke, Årets Svenska Varumärke, Årets Nykomling, Årets Barnmärke samt Årets Miljömärke ska vi hitta de bästa av de bästa. Och sedan låta en jury utse sju vinnare som ska få all den ära och berömmelse de förtjänar. Alla sportprodukter är välkomna att delta: sommar- likväl som vinterprodukter. Vårt enda krav är att de ska ha sålts i Sverige under 2017. Och du – det är helt okej att nominera era egna produkter.

Nu är det upp till dig att nominera dina favoriter. Klicka här och skriv sedan vilken produkt du vill nominera och lite kort varför. Senast 20 november vill vi ha dina förslag.

KATEGORIER


Årets produkt

Produkten du kommer att förknippa med 2017. Bra försäljning och tidstypisk design är huvudingredienserna, men även trendriktighet och funktion ger poäng.

Årets innovation
En produkt som genom sitt nytänkande visar andra vilken väg de ska gå. Det kan vara ett nytt material, en ny konstruktion, ett nytt koncept eller en banbrytande design.

Årets varumärke
Priset tilldelas ett varumärke som med hela sin kollektion, inte bara en enstaka produkt, ihop med marknadskampanjer placerat alla andra i skuggan. 

Årets svenska varumärke
Vinnare är ett svenskt varumärke som nått stora framgångar både i Sverige och internationellt under 2015. Ett varumärke som lyfter resten av sportbranschen till stordåd.

Årets nykomling
Ett varumärke som tagit marknaden med storm och snabbt etablerat sig hos konsumenterna. Märket får ha funnits på den svenska marknaden i max tre år.

Årets barnmärke
Barn är ett så viktigt sortiment för sporthandeln att vi valt att ha ett speciellt pris för årets bästa barnmärke. De som tar barn på allvar och på rätt sätt ska verkligen hyllas.

Årets miljömärke
Priset går till ett varumärke som går längre än andra för att lämna ett så litet avtryck i miljön som möjligt. Nytänkande, många olika delar och synlighet på marknaden premieras.

Vem kan nominera?
Alla i sportbranschen. Det är inte ens fult att nominera sig själv.
Vårt enda krav är att nomineringen är gjord senast 20 november 2017.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842