Världens bästa golfjacka

Galvin Green har alltid haft ambitionen att göra världens bästa regnjacka. Nu har de en ambition till: Att göra världens bästa golfjacka.

De allra flesta golfrundor spelas när det inte regnar. Golf är en sommarsport, och det är inte ovanligt att golfare avbokar sin runda om prognosen säger ihållande regn. Därför har Galvin Green alltid jobbat för att ta fram regnplagg som gör att du kan spela även när det regnar. Men verkligheten är att 95 av 100 rundor spelas när det inte regnar, så därför har Galvin Green jobbat det senaste året med att ta fram den perfekta jackan när det inte regnar.

Resultatet är en kollektion som de kallar för Interface-1. Det är extremt mjuka, och lätta jackor som mer känns som en tröja än en jacka, men som ändå är helt vindtäta och är vattenavvisande.

– En regnjacka har du liggande i bagen och tar fram om det börjar regna, säger Fredrik Bräutigan på Galvin Green. Interface-1 är jackor som du tar på dig varje gång du spelar golf för att den är så skön och ändå skyddar mot vind.

Interface-1 finns för både herr och dam och finns i flera olika material och tjocklekar, men med liknande känsla och funktion.

– Vi jobbar stenhårt för att Galvin Green inte bara ska vara ett märke för regn, säger Fredrik. Vi ska fortsatt vara bäst på regn, men vi och våra återförsäljare ska ha fler ben att stå på och vi tror väldigt mycket på Interface-1. Och hittills har responsen varit fantastiskt bra.

Världens bästa golfjacka
Förutom Interface-1 har Galvin Green även många nya tröjor, den här småprickiga för herrar har många gillat.