Tre nya och en nygammal hos Stahle

Tre nya och en nygammal hos Stahle

Stahle Group har två nya varumärken, ett nytt träningshjälpmedel och en comeback att visa upp i sin monter.

Publicerad

Fredrik och Ann Stahle har en hel del nytt att visa upp i sin monter. Bland annat två för dem nya varumärken.

– Först har vi Alan Paine som vi tagit in eftersom märket Peter Scott gick i konkurs, berättar Fredrik. Det är lika fina lammullströjor i ungefär samma stil som Peter Scott. Flera klubbar och shoppar som hade köpt Peter Scott ville ha något liknande när vi berättade att det märket tyvärr gått i konkurs, så då kontaktade vi Alan Paine, och de ville gärna jobba med oss.

Nästa nya märke är Girls Golf som är precis det namnet säger – golfkläder för tjejer. Kläderna har hög modegrad, feminin stil och är lite åt bling bling-hållet. Snyggt, och något som sticker ut i butiken.

I Stahles klädavdelning är också en gammal bekant tillbaka. Det är kaxiga Loudmouth som Stahle sålde för några år sedan. De försökte sälja sjäva från England via webben, men det funkade inte så bra och nu är de tillbaka hos Stahle. En rolig grej där är att de släpper sin färgglatt mönstrade byxor i hela sex omgångar under våren. Varje släpp innehåller 5–6 tryck, så det blir en ständig uppdatering i butiken.

Sista nyheten är ett träningshjälmedel för de som har fått chipyips. Ni känner säkert till Orange Whip med det mjuka skaftet som används för att träna in rätt tempo i swingen. Nu har de tagit fram en wedge med samma mjuka skaft som ska ha samma effekt. Skillnaden är bara att du med Whip Wedge tränar med bollar.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

JO Sport tar över Blizzard och Tecnica

1 kommentar

LARSA: Vilken gång i ordningen är det som JO blir alpinleverantör igen sedan starten? Alla handlare ser igenom ”ännu en satsning” på nya alpinvarumärken som med all sannolikhet kommer upphöra att tas över...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842