Mycket och hemligt hos Cobra Puma Golf

Mycket och hemligt hos Cobra Puma Golf

Pumas monter är full med nyheter, de flesta av dem är hemliga en månad till, så vi kan inte visa bild på dem. Men vi kan berätta en del…

Publicerad

Den stora nyheten hos Cobra är deras nya klubbserie F8 och F8+. Vi har redan berättat att de förser samtliga klubbor i den serien med Arccos sensorer, eller Cobra Connect som Cobra kallar dem, för att spelaren ska kunna logga och mäta alla sina slag under rundan.

Den tekniska nyheten med F8 är att de nu CNC-fräser hela träffytan med en robot så att den ska bli så exakt som möjligt. Utseendet blir väldigt annorlunda, men det är inte grejen – grejen är istället att de kan göra träffytan tunnare och lättare och på så sätt få upp bollhastigheten. Klubban har också ny aerodynamik och nya premiumskaft. Färgen är också ny, men den får vi inte berätta om, den ska bli en överraskning när klubban släpps officiellt.

Årets nyhet från Cobra med One Length – alla järnklubbor är lika långa – blev en större succé än vad Cobra kunde tro. Snudd på vart femte järnset från Cobra var One Length. Därför utökar de den satsningen så att One Length både finns som F8 och som FMax. Och med hybrider och en driver med ett kortare skaft – 44,5" istället för 45,75". F8 One Length får även de Cobra Connect.

Puma kommer med flera spännande skor. Vi visade deras nya PWR Adapt i senaste Golf Business, men då var det modellen i softshell. På mässan visas den även i skinn och det är en av de absolut snyggaste golfskor vi någonsin sett. Vi kanske inte får visa den heller, men vi tycker den är värd lite rampljus så vi chansar och så här ser den ut.

Puma PWR Adapt i skinn.

På klädsidan är det ett lite mer nedtonat Puma. Framförallt sensommarsläppet har mer nedtonade färger och får därför en mer premiumkänsla. Nytt är också materialet Fusion Yarn som är ett material där bomull har mixats med syntetfiber för att få känslan av bomull, men funktionen av syntet.

Ett mer nedtonat Puma.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

JO Sport tar över Blizzard och Tecnica

1 kommentar

LARSA: Vilken gång i ordningen är det som JO blir alpinleverantör igen sedan starten? Alla handlare ser igenom ”ännu en satsning” på nya alpinvarumärken som med all sannolikhet kommer upphöra att tas över...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842