Burtons butik i Zürich

Burton har öppnat sin andra konceptbutik i Europa. Den första ligger vid huvudkontoret i Innsbruck och den nya i Zürich.

Butiken i Zürich ligger i den gamla fiskmarknaden och förutom att visa upp Burtons hela sortiment, rymmer lokalerna också ett showroom där Burton kan visa kommande produkter för återförsäljare.

Detta är Burtons nionde egna butik, de andra ligger i Burlington, två i San Fransisco, New York, Los Angeles, Chicago, Tokyo och Innsbruck.

 

Relaterat företag i Sportregistret

  • Burton

    Jake Burton Carpenter grundade Burton Snowboards från sin lada i Vermont år 1977 och har ägnat resten av sitt liv åt snowboardåkning. Sedan grundandet har Burton haft en viktig roll när det kommer till att få snowboardåkning att växa från en bakgårdshobby till en sport i världsklass genom att skapa banbrytande produkter, stödja ett team av åkare och sätta press på semesterorter att tillåta snowboardåkning. Idag designar och producerar Burton marknadsledande produkter för snowboardåkning och utomhusaktiviteter. Burton Snowboards är ledande när det gäller hållbarhet inom utomhus- och vintersportbranscherna och har som världens första snowboardföretag belönats med B Corporation®-certifieringen. Burton är privatägt av Donna Carpenter och har sitt huvudkontor i Burlington, Vermont i USA och kontor i Österrike, Japan, Australien, Kanada och Kina.