Johan Devinger tar över Golf & Co

Johan Devinger tar över Golf & Co

Anders Westerlund lämnar efter tio år sin roll som verksamhetschef för Golf & Co. Han som tar över heter Johan Devinger och har en bakgrund inom både butiksledet och klubbverksamhet.

Publicerad

Johan har dels drivit golfbutiken på Kallfors GK och dels varit både marknadschef och vd för Kallfors GK. Han har varit borta från golfen några år, men kommer nu alltså tillbaka.

– Johan har precis den profil, kompetens och sociala förmåga som vi eftersökt för rollen som ny verksamhetschef för Golf & Co, säger Johan Laur som är ordförande i Golf & Co. Med sin långa branscherfarenhet är han väl införstådd med golfens strukturvillkor och vilka utmaningar branschen står inför i framtiden.

Golf & Co är golfens branschorganisation för både leverantörer och återförsäljare. De ordnar bland annat Golfmässan och flera inköpsdagar, jobbar med utbildningar och undersökningar samt är en av flera som arrangerar Golfens Dag.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

2 kommentarer

Insatt: XXL har tappat momentum och går bara efter netton och dealer med låg risk men har helt glömt bort produkt och varumärken. Tror XXL har en väldigt svår framtid om de fortsätter på inslagen linje....

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842