Ariana Grande är Reeboks nya partner

Ariana Grande är Reeboks nya partner

Skomärken som lierar sig med megastjärnor inom musiken är hett just nu. Efter Puma och Rihanna är det nu dags för Reebok och Ariana Grande.

Publicerad

Reebok och Ariana Grande har ingått ett globalt partnerskap som innebär att Ariana kommer bära Reeboks kläder och skor och vara ansiktet utåt i många kampanjer. Hon kommer också att vara inblandad i designen, men inte ha någon egen kollektion. Än.

– Liksom Reebok står jag upp för människors olika sätt att uttrycka sig, fira sin individualitet och flytta gränser, säger Ariana Grande. Jag är en förespråkare för att människor ska acceptera sig själva som de är. Reeboks budskap om att möjliggöra och uppmuntra självtro och självförbättring är något jag själv lever för. Jag är hedrad att samarbeta med ett varumärke vars uppdrag är att inspirera människor att vara den bästa versionen av sig själva.

Reebok är lika nöjda med samarbetet som drar igång direkt och Ariana kommer att synas i Reeboks kläder och skor från höstens kollektion som precis har landat i butikerna. Det gäller både street- och träningskollektionerna.

– Vi på Reebok tror att potentiaenl är obegränsad, säger Nicolas Nath, Brand Activation Director på Reebok Nordic. Ariana inger förtroende hos en yngre generation och uppmuntrar att ta risker, att misslyckas, att fortsätta kämpa, att utmana konventioner, bryta barriärer och komma upp på fötter igen. Vi är väldigt glada att Ariana ansluter till vårt community och hjälper oss uppmuntra människor över hela världen att omnfamna sig själva.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Black Diamonds stavar tog storslam i Råd & Rön-test

1 kommentar

Sven Blomqvist: hej var kan få sercise på Black diamond stavar MVH Sven 070 813 96 66

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842