Ariana Grande är Reeboks nya partner

Skomärken som lierar sig med megastjärnor inom musiken är hett just nu. Efter Puma och Rihanna är det nu dags för Reebok och Ariana Grande.

Reebok och Ariana Grande har ingått ett globalt partnerskap som innebär att Ariana kommer bära Reeboks kläder och skor och vara ansiktet utåt i många kampanjer. Hon kommer också att vara inblandad i designen, men inte ha någon egen kollektion. Än.

– Liksom Reebok står jag upp för människors olika sätt att uttrycka sig, fira sin individualitet och flytta gränser, säger Ariana Grande. Jag är en förespråkare för att människor ska acceptera sig själva som de är. Reeboks budskap om att möjliggöra och uppmuntra självtro och självförbättring är något jag själv lever för. Jag är hedrad att samarbeta med ett varumärke vars uppdrag är att inspirera människor att vara den bästa versionen av sig själva.

Reebok är lika nöjda med samarbetet som drar igång direkt och Ariana kommer att synas i Reeboks kläder och skor från höstens kollektion som precis har landat i butikerna. Det gäller både street- och träningskollektionerna.

– Vi på Reebok tror att potentiaenl är obegränsad, säger Nicolas Nath, Brand Activation Director på Reebok Nordic. Ariana inger förtroende hos en yngre generation och uppmuntrar att ta risker, att misslyckas, att fortsätta kämpa, att utmana konventioner, bryta barriärer och komma upp på fötter igen. Vi är väldigt glada att Ariana ansluter till vårt community och hjälper oss uppmuntra människor över hela världen att omnfamna sig själva.