Haglöfs på Regent Street

Haglöfs och Asics syns inte så mycket tillsammans trots att Asics äger Haglöfs. Men när Asics öppnade en ny flaggskeppsbutik på anrika Regent Street mitt i London fick Haglöfs en egen avdelning i butiken.

Butiken är Asics största och den är på 840 kvadratmeter i tre plan. Förutom Asics och Haglöfs ryms också de mer streetinriktade varumärken Asics Tiger och Onitsuka Tiger i butiken. Tanken är att fler av Asics butiker världen runt nu ska visa och sälja koncernens alla fyra varumärken.

 

Relaterat företag i Sportregistret

  • ASICS Sverige AB

    ASICS Sverige AB säljer och marknadsför ASICS, ASICS Tiger och Onitsuka Tiger i Sverige.

    ASICS - Anima Sana In Corpore Sano, betyder “en sund själ i en sund kropp.” Det är en gammal latinsk fras som ASICS namn härstammar från och är fortfarande den grundläggande plattform som varumärket bygger på. Företaget startades i Kobe, Japan, 1949 av Kihachiro Onitsuka och är nu en ledande designer och tillverkare av skor, kläder och tillbehör för olika former av fysisk aktivitet.

    Kopplingen mellan kroppens och själens välmående har alltid varit en grundpelare i ASICS verksamhet, vilket syns tydligt i kampanjen I Move Me. Målet är att inspirera människor att röra sig mer och njuta av den fysiska och psykiska nyttan med motion och träning. ASICS mission är att få människor att röra på sig – på ett sätt som passar just dem.

    För mer information besök gärna asics.se.