Kenzas kollektion för Puma lanseras på Stadium

Kenzas kollektion för Puma lanseras på Stadium

I förra numret av Sportfack berättade vi att Puma hade ett samarbete på gång med en av Sveriges starkaste influencers. Nu kan vi berätta att det är Kenza det handlar om.

Publicerad

Pumas satsning på kvinnor har varit stenhård de senaste åren och allt började när de fick till ett samarbete med artisten Rihanna. Mixen av mode och funktion med fokus mot träning har varit helt rätt och har lyfts Pumas försäljning över hela världen. Så mycket att den tjocksulade sneakern Creeper fick andra att göra liknande versioner av sina klassiska skor. 

I Sverige har de gjort ett samarbete med bloggaren och modellen Nicole Falciani som har slagit väldigt väl ut, och nu kan de gå ut med namnet på ett ännu större samarbete – Kenza.

Modellen, bloggaren och entreprenören Kenza är en av Sveriges viktigaste influencers, och de som följer henne på webben har sett att hon gillat Puma och Rihannas kollektion Fenty sedan starten. Nu har hon fått vara med och göra en egen kollektion som hon också är ansiktet utåt för.

Kollektionen heter  Luxury Pack, och den kombinerar en exklusiv upplevelse med personlig stil och kommer att lanseras exklusivt i Stadiums butiker och online senare i höst.

– Att Stadium är ensam återförsäljare av Puma Luxury Pack befäster vår position som Skandinaviens ledande arena för sport, livsstils- och performanceprodukter av högsta klass säger Angelica Larsson, PR och informations chef på Stadium.

– Det känns superkul med Puma, säger Kenza i en intervju i kommande numret av Stadium Magazine. Jag har varit ett stort Pumafan sen jag gick på gymnasiet och att få jobba med ett varumärke av deras kaliber känns stort. Nyp-mig-i-armenstort!

Puma Luxury Pack släpps online på stadium.se den 14 September och finns därefter tillgänglig i Stadiums butiker från den 21 September. Kollektionen innehåller bland annat tajts, toppar och hoodies samt träningsskor.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Uniqlo släpper OS-plaggen: så ser de ut

2 kommentarer

Kalle: Ja men herre min.. vad tamt! Men det här är alltid kul... https://www.expressen.se/sport/satt-betyg-pa-de-varsta-os-kladerna/

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842