Marstrand seglar igen

Marstrand seglar igen

På 70-talet var seglarskor det hetaste, ja snudd på det enda, du kunde ha på fötterna. Marstrand var det svenska originalet, men när seglarskomodet ebbade ut försvann också skomärket Marstrand. Nu är seglarskorna tillbaka och då har också Marstrand som skomärke vaknat till liv.

Publicerad

Det är idag Pax som äger rättigheterna till Marstrand och när de hösten 2015 bestämde sig för att väcka liv i märket gick allt väldigt fort. Våren 2016 hade de fått fram prover på den klassiska seglarskon i alla tänkbara färger och så fort de kom ut i butikerna sålde de slut. Till i år har de därför utökat kollektionen med ännu fler färger, men också med fler modeller och då framförallt tygskor för tjejer. Märket har en egen pop-up butik i Smögen under sommaren, men det är i storstäder som Stockholm och Göteborg de satsar mest.

 

Förutom den klassiska seglarskon har Marstrand många somriga textilskor.

On
Off

2 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Stadium Outlet till Femman

2 kommentarer

Tomas: Det ryktas att Stadium skruvar på ett secondhand koncept. Någon som vet?

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206