Bootskompaniet tar över Havaianas

Bootskompaniet tar över Havaianas

Den svenska leverantören Bootskompaniet tar över distributionen i hela Norden av den brasilianska sandaltillverkaren Havaianas. För företaget betyder avtalet med Havaianas att de stärker sin andel av vår-och sommarprodukter.

Publicerad

Den brasilianska sandaltillverkaren Havaianas tillverkade sina första sandaler redan år 1961. De fick sin inspiration från den typiska japanska Zori sandalen gjord av tygremmar och rishalmsulor. Därför har både Havaianas skor och sandaler fortfarande ett synligt strukturerat rismönster. Produkterna blev snabbt populära världen över.

För Bootskompaniet innebär distrubutionen av varumärket att de nu blir ännu starkare på vår-och sommarprodukter. Sedan tidigare jobbar företaget också med Laidback och Soludos som båda tillverkar sommarskodon. För Bootskompaniet kommer arbetet med Havaianas nu att fokusera på rätt support och synlighet i butik. Själva säljjobbet kommer att skötas av Sunday Seven Agency som har agenturen i Sverige och av Blender Agency som har agenturen i Norge. Produkterna finns i både sportbutiker och i lifestyle-butiker.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842