Naturkompaniet delar ut soppåsar

Naturkompaniet delar ut soppåsar

Friluftskedjan Naturkompaniet vill värna om miljön. Tillsammans med organisationen Håll Sverige Rent och Fjällräven startar butikskedjan därför en kampanj för att få bukt på nedskräpningen.

Publicerad

Kampanjen som fått namnet "Please, leave nothing but footprints", ( Snälla, lämna bara fotavtryck) vill få människorna att ta med sig sitt skräp när de befinner sig ute i skog och mark. I och med det ökade friluftsintresset ökar dessvärre också nedskräpningen av naturen. Bakom kampanjen står organisationen Håll Sverige Rent som tillsammans med Naturkompaniet och  Fjällräven, har tagit fram en skräppåse i nylon. Påsen kan tvättas och användas varje gång man ger sig ut i naturen.

Från och med nästa vecka kan intresserade hämta ut skräppåsen gratis från någon av Naturkompaniets butiker. Men det är först till kvarn som gäller – påsarna finns nämligen bara i en begränsad upplaga.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nikes nya strategi – vänder många sportbutiker ryggen

7 kommentarer

Philk Night: Så är det säkert oxå. Men strategiskt så är det ett faktum att ett fåtal av de som har tillgång till Nike nu får det framöver. Allt enligt den plan de redovisat. Så vad är en hållbar strategi för en...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Story House Egmont AB. Story House Egmont publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Story House Egmont är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.storyhouseegmont.se.

Story House Egmont AB, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556046-9206