Hammer Sports bygger nytt gym åt AIK Fotboll

Hammer Sports bygger nytt gym åt AIK Fotboll

Fotboll kräver inte bara teknik- och taktik. Det kräver vältränade spelare som inte bara orkar en hel match utan även en hel säsong utan att skada sig. AIK Fotboll kommer framöver att göra sina fyspass med maskiner från Hammer Sports.

Publicerad

Hammer Sport har fått uppdraget att bygga upp AIK Fotbolls nya gym med Hammer Sports träningsmaskiner. Gymmet ligger vid AIK:s träningsanläggning på Karlberg och avtalet löper på två år.

Hammer Sports är ett tyskt företag som grundades för 100 år sedan. De har över 600 produkter i sitt sortiment och varumärket säljs i fler än 50 länder.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

"Förälskad på avstånd" Sportfack har pratat med XXL:s nye vd

8 kommentarer

Till Mattias: Nej, E - handeln var här innan extra priser från XXL. E-handeln är den stora anledningen till prisreduktion. Den digitala handeln och konsumenternas handelsfrihet är den stora anledningen till att...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842