Puma presenterar sitt e-sportlag

Puma presenterar sitt e-sportlag

Sportjätten Puma har presenterat sitt första e-sporlag. Laget vars namn kommer att avslöjas inom kort kommer att spela i Counter Strike:GO-serier både nationellt och internationellt.

Publicerad

Uttagningen till Pumas proffslag har skett under en treveckors uttagning på Gamerz. Sammanlagt har över 2 miljoner tittare följt Gamerz på bland annat Twitch och Youtube. De fem som kvalificerade sig att bli medlemmar i Pumas e-sportlag är, Adam Andersson, Sebastian Aas, Jonas Dideriksen, Linus Wecksell och Dylan Hamrini.

Under det närmaste halvåret kommer laget nu att tävla som ett proffesionellt team både internationellt och nationellt i CS:GO-turneringar. Puma kommer också att fortsätta sponsra och coacha laget under det närmaste året.  För sportjätten är det här det första steget in i e-sportens värld.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

8 kommentarer

Fredrik: Butiksanställda är väl bara en kostnad i dessa tider och ju mer erfarenhet och kunskap ju dyrare är dom så då är det ju behändigt att kunna göra sig av med dom på detta sätt. Ungefär som man tar...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842