Sportringen växer

Sportringen växer

Sportkedjan Sportringens ökade satsning på klubb-och företagskoncept har blivit en framgång. På enbart några få månader har tio nya butiker anslutit sig till sportkedjan.

Publicerad

Efter att Sportringen lanserade sitt klubb-och företagskoncept där butikerna satsar på försäljning till företag och föreningar har intresset bland handlarna vuxit. Hittills har tio nya butiker anslutit sig och fler lär vara på gång.

- De tio nya medlemmarna är butiker som precis som övriga Sportringen-butiker är starkt entreprenörsdrivna. De flesta är etablerade aktörer som genom medlemskap i Sportringen nu kan ta del av den varumärkesflora som vi innehar, berättar Lars Palmgren, vd för Sportringen.

För att få vara med genomför Sportringen en grundlig granskning av butikerna. På sportkedjan är det Mattias Malm som är ansvarig för klubb&företag och han utvärderar de nya butikerna för att se till att de uppfyller de krav och önskemål som Sportringen har på sina medlemsbutiker. På Sportringen ser man positivt på butikernas intresse att ansluta sig till kedjan.

- Vi ser absolut en tillväxtmöjlighet med vårt klubb & företagskoncept.  Många av våra butiker arbetar idag enligt denna modell. På större orter eller på orter där Sportringen inte finns representerade ser vi denna tillväxtmöjlighet, berättar Lars Palmgren för Sportfack.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Nu tar Stadium sitt outletkoncept till Norge

3 kommentarer

Fredrik: Har xxl "glömt" produkt och varumärke eller får dom inte tillgång till vad som helst från leverantörerna som har tröttnat på att få sina varor rödmärkta från start i säsong. Sen tror ja...

Artikelkommentarer

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842