Ecco The Rookie – Lasse ska bli golfare på sex månader

Ecco The Rookie – Lasse ska bli golfare på sex månader

The Rookie är lite som My Fair Lady fast i golfmiljö. En kille som aldrig tidigare har spelat golf ska med hård träning under sex månader utmana tourspelaren Tomas Bjørn.

Publicerad

Ecco har dragit igång sin kampanj The Rookie på Facebook och Youtube. I The Rookie ska en spelare som aldrig tidigare spelat golf lära sig spelet på sex månader och därefter utmana Danmarks bäste spelare Tomas Bjørn i augusti.

The Rookie är lite som en dokusåpa på tolv avsnitt med ett nytt avsnitt varje torsdag, Utöver det har Ecco producerat 24 filmer med golftips riktade till golfare på alla nivåer. Avsikten med kampanjen är att sprida golf till en yngre målgrupp och bryta ner de hinder som finns när någon vill börja med golf.

Här nedan kan du se första avsnittet.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jack Wolfskin får ny vd

5 kommentarer

Oskar: Låg tröskel för att bli älskad. Håller med om att det lät lite trist, ska skärpa mig även om jag ibland tycker att det blir lite väl gnälligt på gnället. Mer konstruktivt framöver. Bra Johan.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842