Puma lanserar ny snörning

Puma lanserar ny snörning

Skojätten Puma introducerar ett nytt snörningssystem som fått namnet Netfit. Det bygger på ett figursytt nät över skon där skosnörena kan fästas.

Publicerad

Den nya Netfit-teknologin är inte bara en estetisk innovation utan ger användaren möjlighet att själv justera skons passform. Skorna har ett slitstarkt nät figursytt på skon som bildar små öglor. Skosnörena kan sedan fästas vid nätet på olika sätt enligt önskemål och behov.

Puma har själv delat in snörningarna i fem olika kategorier, vilket var för sig ger möjlighet till ett stort antal variationer. De fem olika kategorierna är; standard lacing, som passar löpare som endast behöver lite stöd, stability lacing, som ger lite mer stöd åt foten, wide foot, för löpare med en bredare fot, narrow foot, för personer med smalare fötter och till sist, heel support, till löpare som föredrar en tajtare passform runt hälen.

Den nya Netfit-teknologin kommer att till en början finnas tillgänglig i Speed Ignite, Tsygi och 365 Evoknit-modellerna. Senare under sommaren kommer den också att finnas i andra herr-och dammodeller.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

8 kommentarer

Fredrik: Butiksanställda är väl bara en kostnad i dessa tider och ju mer erfarenhet och kunskap ju dyrare är dom så då är det ju behändigt att kunna göra sig av med dom på detta sätt. Ungefär som man tar...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842