Aleksander Aamodt Kilde byter till Head

Aleksander Aamodt Kilde byter till Head

Den norske alpinåkaren Aleksander Aamodt Kilde har bytt skidmärke och är nu en del av Head World Cup Rebels.

Publicerad

Aleksander är en fartåkare och tävlar främst i Super-G och störtlopp och har en världscupseger i vardera gren. 2016 vann han dessutom den totala världscupen i Super-G. Aleksander är 24 år vilket är väldigt ungt för att vara en så framgångsrik fartåkare.

– När Aleksander Aamodt Kilde väljer att bli en del av Head World Cup Rebels visar det att vi är det mest attraktiva skidmärket, säger Heads vd Johan Eliasch. Aleksander är en av de mest lovande unga tävlingsåkarna och jag är väldigt glad att han valde att bli en del av Heads team.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Intersport stänger sju butiker

24 kommentarer

Baffen: När ska övriga handlare fråga efter samma storlek på rabatt som leverantörer "stöttar" bolag i rekonstruktion? Klart jag förstår leverantörer - mina tidigare arbetsgivare - att man vill...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842