Stiga stöttar Gen-Pep

Stiga stöttar Gen-Pep

Stiga Sports vill hjälpa kronprinsessan Victoria och prins Daniel med att få fler barn mer aktiva. De går nu in som en partner till organisationen Gen-Pep.

Publicerad

Stiga Sports går in som en samarbetspartner till organisationen Gen-Pep. Gen-Pep är kronprinsessan Victorias och prins Daniels organisation som jobbar för att svenska barn ska bli mer aktiva.

– Gen-Peps grundmålsättning: att inte bara peppa den unga generationen till att leva ett aktivare liv utan att även skapa förutsättningar att faktiskt göra det, tycker vi är värt all beundran. Den bottnar dessutom i samma tankar som i alla år varit vårt företags ledstjärna; att genom sport och aktiv fritid främja kroppens och själens välmående. Det känns därför mycket glädjande att ha erbjudits möjlighet att vara med och dra vårt strå till stacken, säger Stiga Sports vd Andreas Zandrén. När vi blev klara över vilka andra företag och organisationer som redan fanns med i samarbetet insåg jag att vi tillsammans verkligen har goda förutsättningar att skapa skillnad. 

Stigas del som partner i organisationen består av att dels välja ut en eller flera produkter ur Stigas sortiment som märks med Gen-Peps logga och säljs till ett förmånligare pris och dels att Stiga skänker utrustning till utvalda projekt runt om i landet. Övriga partners till Gen-Pep är bland andra Ikea, Ica, H&M, Telia och TV4.

 

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

De tog hem Scandinavian Outdoor Award

1 kommentar

High Coast Outdoor: Stort grattis Polygiene! Pacsafe´s masker Viraloff i samarbete med Polygiene finns på hyllan hos oss med nästa vecka, så hör av er om ni vill veta mer. David/High Coast Outdoor

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842