CLN har en ny kollektion

CLN har en ny kollektion

Det svenska crossfitmärket CLN Athletics växer både omsättnings- och kollektionsmässigt. Senaste släppet är kollektionen Aero Concept.

Publicerad

CLN Athletics startades för två år sedan som ett kvällsprojekt för Per-Oscar Berggren på 8848 Altitude och Robin Rudholm, tidigare STCC-förare och numera ägare av reklambyrån R3. De är båda hängivna crossfit-utövare och tog fram några plagg som de sålde till sina träningspolare.

Projektet växte och 8848 Altitude gick in som delägare och nu omsätter bolaget över tre miljoner kronor. Deras senaste lansering är kollektionen Aero Concept som är deras mest avancerade plagg hittills. Kollektionen rymmer allt från kompressionsplagg till plagg som skyddar mot väder och vind så att du kan köra din träning utomhus för lite mer variation.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842