Tuxer använde testfamilj

Tuxer använde testfamilj

Klädföretaget Tuxer lät en familj testa företagets produkter för att få feedback på produkterna. Efter testet fick företaget värdefull information om kläderna som också ledde till förändringar i några plagg.

Publicerad

Svenska Tuxer har sedan en tid haft samarbete med ett antal familjer som företaget kallar sina "bloggfamiljer". En av familjerna fick i vintras åka till Branäs skidanläggning i Värmland. Testfamiljen bestod av en familj med fyra barn där de båda föräldrarna var aktiva frilufsmänniksor. Testet delades upp i tre separata delar; skidåkning, fikapaus och snölekar. Tanken bakom uppdelningen var att plaggen skulle testas både under fysisk aktivitet, hård påfrestning och stillasittande. De erfarenheter och den återkoppling familjen gav Tuxer var väldigt värdefull. Bland annat minskade företaget fyllningen i några jackor för att öka rörligheten och en av jackorna gjordes om till en lite kortare modell.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Jack Wolfskin får ny vd

4 kommentarer

Nicolas: Vi älskar dig, Johan! Och vi hoppas på att ditt inspel sätter tonen för framtida inspel i kommentarsfälten på sportfack.se. Vi vill inget hellre än att ha en levande och konstruktiv dialog med våra...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842