Vans tror på en årlig tillväxt på 6–8 procent

Vans tror på en årlig tillväxt på 6–8 procent

Vans har haft otroliga ökningar de senaste åren på 20–40 procent och är nu det största varumärket i VF Corp. De tror fortfarande på tillväxt men i betydligt lugnare tempo.

Publicerad

Vans brand manager Doug Palladini berättat på ett möte för investerare att de tror på en årlig tillväxt de kommande fem på runt 6–8 procent i Europa. Fördelat på försäljningskanaler tror de på högst tillväxt i sina egna butiker och sin egen e-handel, där siktar de på en årlig tillväxt på hela 25–30 procent.

Just nu är det Vans klassiska modeller som säljer bäst men Vand tror att det är deras kläder och nya skomodeller som kommer att ha högst tillväxt framöver.

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Intersport stänger sju butiker

10 kommentarer

LARSA: Beslutet att Taberg sälj-marknad och ekonomi togs av dåvarande styrelse och kort därefter fick Fredrik J lämna över VD stolen till Ekonomidirektören Nils-Olof Ehrstedt som ännu kortare därefter...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842