Landslaget laddar med Vitamin Well

Landslaget laddar med Vitamin Well

Sportdrycksföretaget Vitamin Well siktar mot fotbolls-EM i Holland i sommar. Det gör företaget tillsammans med ett antal utvalda spelare från damlandslaget.

Publicerad

Företaget Vitamin Well är officiell sportdryck för samtliga svenska fotbollslandslag. Såväl dam-som herrlandslaget och även U21-laget. Fokus just för företaget ligger av förklarliga skäl på sommarens europamästerskap i Holland. Där ska damlandslaget försöka upprepa den fantastiska framgången från OS i Rio där det blev en silvermedalj. Varumärkeschefen på Vitamin Well, Petter Ericson Hållén kommenterar samarbetet så här i ett pressmeddelande.

-  Det är ett gäng med härliga, starka personligheter med en tydlig ödmjukhet i sitt sätt att vara - trots att de är världsklasspelare. De är mycket inspirerande att arbeta tillsammans med och inte minst viktiga förebilder.

För Vitamin Well innebär satsningen bland annat att företaget samarbetar med ett antal utvalda landslagsspelare och publicerar intervjuer, producerar material och arrangerar tävlingar. EM i Holland spelas mellan den 16:e juli och 8:e augusti. 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Sommarläsning: Djuplodande intervju med Marcus Wibergh

6 kommentarer

Fredrik: Och anställda med mångårig trogen tjänst och mycket kunskap passade man på att göra sig av med på samma gång.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842