Sportamore är ny huvudsponsor åt Tjejmilen

Sportamore är ny huvudsponsor åt Tjejmilen

Sportamore har gått in som ny huvudsponsor av Tjejmilen, Nordens största lopp för tjejer. Avtalet innebär inte bara att Sportamore kommer att synas före och under loppet, de utvecklar dessutom en helt ny digital plattform åt loppet.

Publicerad

Den nya plattformen kommer att hantera både anmälningar och information inför loppet, men också fungera som en inspirations- och tipsplattform under hela året med målet att få fler kvinnor att börja löpträna och vara med i loppet.

– Vi är stolta och glada över att Sportamore blir huvudsponsor för Tjejmilen, säger Johan Ryding, VD Sportamore. Detta är första gången vi i stor skala tar klivet utanför nätet och möter våra kunder på deras arena. Vi vill vara där våra kunder är och på så sätt bli en naturlig del av deras motions- och idrottsutövande. Tjejmilen som arrangemang är en destination för träningsintresserade kvinnor och arrangemanget en unikt stark social sida som vi gillar.

– Sportamore är en helt idealisk partner för Tjejmilen, säger Daniel Almgren, VD på Marathongruppen som är arrangör av Tjejmilen. Vår ambition är att under de närmaste åren utveckla Tjejmilen till att bli ett evenemang av internationell toppklass. Att vi på den resan kommer att kunna jobba med Sportamore, deras framåtlutade varumärke, räckvidd och digitala kunskaper känns spännande och kommer att bli oerhört värdefullt.

Tjejmilen, som i år arrangeras för 34:e gången, går av stapeln den 2 september. Banan är 10 km lång och går runt Gärdet och Djurgården i Stockholm. Tjejmilen är Nordens största idrottsevenemang för kvinnor och har ca 30 000 deltagare från främst Sverige och Norden. 

Sportamores huvudsponsorskap löper över tre år (2017-1019) med möjlighet till förlängning. 

 

 

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

De tog hem Scandinavian Outdoor Award

1 kommentar

High Coast Outdoor: Stort grattis Polygiene! Pacsafe´s masker Viraloff i samarbete med Polygiene finns på hyllan hos oss med nästa vecka, så hör av er om ni vill veta mer. David/High Coast Outdoor

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842