XXL öppnar i Halmstad och Länna

XXL öppnar i Halmstad och Länna

XXL berättar att de i år planerar att öppna fem nya varuhus i Sverige. Växjö har de redan berättat om och nya är Halmstad och Länna. Plus två outlets.

Publicerad

XXL är idag uppe i 22 varuhus i Sverige och innan 2017 är över ska den siffran ha stigit till 27.

Redan på gång är att de till sommaren öppnar på handelsplatsen Samarkand i Växjö. Efter sommaren börjar de också bygga nya varuhus i Halmstad och i Länna utanför Stockholm, målet är att de varuhusen ska öppna innan året är slut.

– Länna blir mycket spännande och vi ser verkligen fram emot att etablera ytterligare ett varuhus i Stockholm, det finns fortsatt ett stort behov av sport och fritid här, säger Janicke Blomsnes, VD. Vi etablerar oss i Halmstad för att vi har stort potential på en mycket spännande marknad. De har ett läge och naturliv som passar vår vision och vi tror på att vi får ett varmt mottagande.

Förutom tre nya varuhus så öppnar XXL i sommar också sina två första outlets – en i Nordby vid Strömstad och en i Töckförs i Dalsland – båda alltså på gränsen till XXL:s hemland Norge.

Höstens etableringar kommer leda till runt 45 anställningar varav runt 15 heltider på varje ort. Rekryteringsprocessen för varuhuschefer påbörjas omgående och under hösten påbörjas arbetet med att hitta och anställa resterande personal.

 

On
Off

1 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Lager 157 knaprar på outdoorkakan

16 kommentarer

Sportfan: @spisen, om nu S.Palm är så duktig som du antyder, är de väl inga problem att de görs en undersökning som bekräftar de du skriver, och då slipper vi alla spekulationer. De du upplever som apati, de...

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842