Var med och hylla vinnarna

Var med och hylla vinnarna

I nästa vecka är det dags att presentera vinnarna av Sportfack Gear Of The Year och Årets Affärskvinna samt dela ut priset till Dobsom som Årets Leverantör Sport. Och du är välkommen att vara med på festen.

Publicerad

Precis som förra året kör Sportfack och Svenskt Sportforum en gemensam prisutdelning för utmärkelserna Årets Leverantör Sport, Årets Affärskvinna och Sportfack Gear Of The Year.

– Vi tycker att det var så lyckat förra året då vi körde de hos oss på Egmont Publishing att vi vill göra det igen på samma sätt, säger Martin Willners på Sportfack. Det vore kul om många från branschen kommer för att hylla alla vinnarna men också för att mingla och umgås utan att prata rabatter och leveranstider. Sportbranschen behöver fler informella möten tycker jag.

Platsen är Egmont Publishings lokaler på Pyramidvägen 7 i Solna och vi kör på torsdag 23 februari med start klockan 16.00 och håller på i ett par timmar. Vi bjuder på lite plockmat, bubbel och tidningar från Egmonts stora utbud. Du anmäler dig genom att maila till Claes Forsberg på Svenskt Sportforum. Antalet platser är begränsat till 100 så anmäl dig snarast.

Här kan du se vilka som är nominerade i Sportfack Gear Of The Year. Omröstningen är avslutad så nu är det bara att vänta och se vilka som vinner.

On
Off

0 kommentarer

Läs mer

  • Senaste
  • Mest läst
  • Mest kommenterat

Kom in i diskussionen

Detta innehåll är skapat av Sportfacks besökare

Stort antal medarbetare har tvingats lämna Lundhags

3 kommentarer

Mattias, red: Nej. Ja absolut om det går, dvs om Lundhags/Brav svarar nästa gång vi hör av oss.

Nyhetsbrev

Få Sportfacks nyhetsbrev gratis varje vecka!Artikelkommentarer

Prenumerera på Sportfack
Denna sajt drivs av Egmont Publishing Digital AB, som är en del av Egmont Publishing AB. Egmont Publishing publicerar ett hundratal tidningar och webbplatser, däribland Hemmets Journal, Hus & Hem, Icakuriren, Vagabond, Kalle Anka och Bamse. Vi har även en omfattande verksamhet inom böcker, spel, aktivitetsprodukter och event, samt är snabbt växande inom e-handel och digitala marknadsföringstjänster. Egmont Publishing är en del av den nordiska mediekoncernen och stiftelsen Egmont som varje år delar ut mer än 120 miljoner kronor för att hjälpa utsatta barn och ungdomar. Läs mer på www.egmontpublishing.se/.

Egmont Publishing Digital, Pyramidvägen 7, 16991 Solna, Tel: 08-692 01 00, Orgnr: 556647-1842