Var med och hylla vinnarna

I nästa vecka är det dags att presentera vinnarna av Sportfack Gear Of The Year och Årets Affärskvinna samt dela ut priset till Dobsom som Årets Leverantör Sport. Och du är välkommen att vara med på festen.

Precis som förra året kör Sportfack och Svenskt Sportforum en gemensam prisutdelning för utmärkelserna Årets Leverantör Sport, Årets Affärskvinna och Sportfack Gear Of The Year.

– Vi tycker att det var så lyckat förra året då vi körde de hos oss på Egmont Publishing att vi vill göra det igen på samma sätt, säger Martin Willners på Sportfack. Det vore kul om många från branschen kommer för att hylla alla vinnarna men också för att mingla och umgås utan att prata rabatter och leveranstider. Sportbranschen behöver fler informella möten tycker jag.

Platsen är Egmont Publishings lokaler på Pyramidvägen 7 i Solna och vi kör på torsdag 23 februari med start klockan 16.00 och håller på i ett par timmar. Vi bjuder på lite plockmat, bubbel och tidningar från Egmonts stora utbud. Du anmäler dig genom att maila till Claes Forsberg på Svenskt Sportforum. Antalet platser är begränsat till 100 så anmäl dig snarast.

Här kan du se vilka som är nominerade i Sportfack Gear Of The Year. Omröstningen är avslutad så nu är det bara att vänta och se vilka som vinner.